35-jarig jubileum Bekenstichting wordt gevierd op 11 oktober

De viering van het 35-jarig jubileum van onze Bekenstichting plaats zal vinden op zaterdagmiddag 11 oktober a.s. Dat is ook precies de datum waarop de Bekenstichting 35 jaar geleden is opgericht. De viering vindt plaats vanaf 13.30 u bij de Leuvenumse beek. We beginnen dan in elk geval met de najaarsexcursie voor donateurs en andere belangstellenden onder leiding van boswachters van Natuurmonumenten langs het traject van de Leuvenumse beek. We bekijken de werkzaamheden die Natuurmonumenten en Waterschap momenteel al hebben uitgevoerd en nog zullen uitvoeren aan de beek. Zie ook de Wijerd nr. 1 van 2014.

Het programma is als volgt:

13.30 uur Excursie langs de Leuvenumse beek. Start bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. We splitsen de groep op in een korte excursie voor diegenen die slecht ter been zijn  (vervoer per huifkar mogelijk) en een lange excursie van 2 uur voor diegene die dat willenen kunnen.
17.00 uur Borrel met gelegenheid tot feliciteren van het bestuur in Restaurant de Zwarte Boer.
18.00 uur Korte excursie naar buiten om het burlen der herten aan te horen.
19.00 uur Diner (op eigen kosten) in Restaurant De Zwarte Boer (ca € 45,-)

NB! Zij die goed ter been zijn graag parkeren bij De Zwarte Boer, zij die slecht ter been zijn kunnen parkeren bij het begin van de Poolse weg of bij het kantoor van Natuurmonumenten net ten noorden van de Zwarte boer

Hier kunt u zich opgeven voor de verschillende onderdelen van deze jubileumdag. De excursie en de receptie worden u aangeboden door de Bekenstichting. Het diner is op eigen kosten. Let op: de uiterste opgavedatum is 15 september.

Het adres van het Hotel-Restaurant De Zwarte Boer: Jhr. Dr. C.J.  Sandbergweg 67, 3852 PT Leuvenum (Ermelo).

( NB. Houd de aankondigingen op deze website goed in de gaten voor eventuele wijzigingen in het programma)