Natuurdag Apeldoorn

Speel met de natuur, Leer van de natuur, Beleef de natuur.

dag van de natuur logo

Zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 van 10.30 uur tot 16.30 uur is iedereen van harte welkom op de Natuurdag Apeldoorn op het terrein van Het Woldhuis in Apeldoorn (Het Woldhuis 11). De toegang is gratis.

KNNV Apeldoorn, IVN Apeldoorn en St. Veldwerk Nederland organiseren de Natuurdag speciaal voor inwoners van Apeldoorn en omgeving. U kunt kennismaken met natuur en natuurverenigingen (ook de Bekenstichting zal aanwezig zijn!) in hun eigen woonomgeving via een informatiemarkt. Kinderen (en hun ouders?) kunnen deelnemen aan een natuurcircuit en een leuke prijs winnen. Daarnaast zijn er diverse (korte) activiteiten, zoals mini-cursussen en workshops, excursies met een gids in het landschap, routes in de omgeving die u op eigen gelegenheid met een beschrijving kunt lopen, een speciale paddenstoelenroute en een natuurtentoonstelling.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten

Raadpleeg voor meer informatie over het programma en tijden de website www.natuurdag-apeldoorn.nl

Kom – als het even kan – met de fiets. Een fietsenstalling is beschikbaar bij de ingang van Het Woldhuis 11. Auto’s kunnen het best geparkeerd worden op de Parkeerplaats op de hoek van de Woudhuizerweg en de Woudhuizermark. Vandaar loopt een aantrekkelijke wandelroute langs diverse paddenstoelen met informatiebordjes naar Het Woldhuis. Deze route is circa 800 meter.

Wij zien uit naar uw deelname tijdens dit evenement.

Namens de organisatoren van de natuurdag Apeldoorn: KNNV Apeldoorn, IVN Apeldoorn en St. Veldwerk Nederland