Nieuwe wandelgroep Epe-Heerde

Genieten van landschap en natuur, de omgeving (beter) leren kennen, lekker buiten zijn, mensen leren kennen en werken aan een gezond lichaam. Dat kan allemaal als je mee wilt doen met een nieuwe wandelgroep van de afdeling Epe-Heerde van het KNNV. Het is de bedoeling dat we voorlopig eens per maand een wandeling van ongeveer 4 tot 6 kilometer in de omgeving gaan maken. Tijdens de wandelingen is er gelegenheid om korte toelichtingen te geven, op landschap, flora, fauna e.d. We blijven niet lang stilstaan bij een plant, paddenstoel en dergelijke, maar wandelen ook niet in een strak tempo. Dit betekent dat de wandelingen ongeveer anderhalf tot twee uren duren.

We gaan de eerste dinsdagmorgen van de maand wandelen van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur. Tijdens de wandeling spreken we af waar we de volgende keer gaan wandelen. Dit wordt via de mail nog even bevestigd, zodat ook degene die niet aanwezig is weet waar de volgende wandeling plaatsvindt. Wil je deelnemen aan deze wandelingen dan graag aanmelden bij wimoosterloo@kpnmail.nl. Eenmalig aanmelden per mail is voldoende. De mailadressen worden ook gebruikt als een wandeling door bijvoorbeeld heel slecht weer wordt afgelast. Voor 08.30 uur op de wandeldag wordt voor het geval de wandeling niet doorgaat een mail verzonden.

Ook niet-leden kunnen een aantal keren meewandelen. Willen ze blijven deelnemen aan de wandelingen dan moet men lid worden van het KNNV. De contributie bedraagt €25,00 per jaar; hiervoor ontvangt men een landelijk en afdelingstijdschrift, zijn de vele lezingen en excursies gratis en wordt korting op natuurboeken gegeven (zie ook www.knnv.nl/epe-heerde).

De eerste wandeling vindt plaats in het sprengengebied van Niersen op dinsdagmorgen 7 maart a.s. Wij verzamelen ons om 10.00 uur op de niet verharde ‘parkeerplaats’ aan de Elspeterweg tussen nummer 59 en 60 tussen Vaassen en Niersen (vanaf Vaassen aan de linkerkant van de weg). Aan de deelnemers mail ik een kaartje.

Meer informatie en opgave bij:
Wim Oosterloo
wimoosterloo@kpnmail.nl
0653322836