Tweede boek van Ruud Schaafsma over IJsland

Ruud Schaafsma, actief binnen de Bekenstichting, heeft ook nog een andere passie: IJsland.  Wij ontvingen van hem de volgende mail:

“IJsland heeft mij altijd geïntrigeerd en ik heb er de mooiste belevenissen gehad. Dit bracht mij op de gedachte hier een boek over te schrijven. In 2007 heb ik Struinen op IJsland uitgegeven en dat mocht genieten van een brede verspreiding en warme belangstelling. Van dit boek heb ik nu nog een kleine voorraad. Maar de tijd heeft niet stilgestaan, ik ben nog diverse malen teruggegaan en ik moest constateren dat er nog zoveel meer te vertellen is.

Eind oktober verschijnt de opvolger: Verder struinen op IJsland. Het boek wordt zelfs dikker dan het eerste (170 pagina’s), is voorzien van ruim 230 fraaie foto’s en aan de opmaak is extra zorg besteed. De verkoopprijs in de boekhandel wordt € 25,–.

Ook dit boek geef ik in eigen beheer uit, wat inhoudt dat ik alle uitgaven voor de opmaak, de publiciteit en de drukkosten zelf moet financieren. Daarvoor de vraag of je het boek wilt bestellen, in vorm van voorintekening. Eén van de drie volgende manieren is mogelijk. In alle gevallen ontvang je kort na de verschijningsdatum een gesigneerd exemplaar van ‘Verder struinen op IJsland’. Behalve de korting op de verkoopprijs neem ik de verzendkosten voor mijn rekening.

  • – Optie 1: Maak € 22,50 over, o.v.v. ‘Verder struinen op IJsland’
  • – Optie 2: Maak € 40,– over, als je beide boeken wilt ontvangen, o.v.v. ‘Struinen op IJsland’ en ‘Verder struinen op IJsland’
  • – Optie 3: Een hoger bedrag naar eigen inzicht.

Tot 1 oktober kan je gebruik maken van dit aanbod door een bedrag over te maken op rekening nummer NL61 INGB 0003 8751 39 t.n.v. R.J. Schaafsma. In alle gevallen uiteraard onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en de keuze uit één van de drie opties.

Vanaf eind oktober zal ik een jaar lang door heel Nederland lezingen (powerpoint presentaties) over IJsland verzorgen. Vooral in bibliotheken, maar ook voor andere belangstellenden, verenigingen, enz. Zodra er afspraken vastliggen zal ik de data en locaties bekend maken op mijn website: www.ruud-schaafsma.nl

Alvast bedankt voor jullie steun.”