Vernieuwde wandelroute langs Coldenhovense en Eerbeekse beek te Eerbeek.

De Veluwse Bekenstichting heeft een nieuwe wandelroute gemaakt langs de Eerbeekse en Coldenhovense beek.

Deze wandelroute is een uitbreiding van de al bestaande wandelroute in ons boekje “Te voet langs stromend water deel 2”. De folder met de route ligt per 1 april bij Restaurant Grand Cafe de Korenmolen te Eerbeek (beginpunt route), bij Fletcher Hotel-Restaurant Landgoed Huis te Eerbeek en bij vakantiepark Landal Coldenhove. De wandelroute duurt circa 3 uur en is 10 km lang en loopt door prachtig bosgebied rond Eerbeek en langs de door het Waterschap in 2013-2015 aangepaste beeklopen van de Coldenhovense en Eerbeekse beek. U kunt op meerdere plaatsen starten met deze mooie wandeling. Onderweg is voldoende gelegenheid om een pauze te nemen en ergens lekker te gaan eten.

De wandelfolder is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Restaurant Grand Café De Korenmolen in Eerbeek en van Geldersch Landschap en Kasteelen.

Het genoemde boekje “Te voet langs stromend water, deel 2 en ook deel 1, bevat vele mooie wandelingen en is bij onze stichting te bestellen. U vindt onze publicaties hier.

Wij wensen u veel wandelplezier.

Wiebe Kiel

Lid Dagelijks Bestuur